top of page

Geschiedenis

Ons bedrijf werd in 1995 opgericht als eenmanszaak door Marc Gaudesaboos, nadat hij reeds meer dan 20 jaar gewerkt het voor het bouwbedrijf Monbaliu uit Knokke.

Aanvankelijk werkte Marc samen met een collega aannemer om grotere projecten aan te kunnen pakken.

In het jaar 2000 kwam Kristof, de zoon van Marc, erbij als zelfstandig helper. Met de komst van Kristof eindigde ook de samenenwerking met de andere aannemer. Ondertussen groeide het bedrijf en werd het eerste personeel aangeworven.

In 2008 kwam ook de jongste telg van het gezin, Frederik, in het bedrijf. Sinds 1 januari 2009 werd het bedrijf omgevormd tot Bouwonderneming Gaudesaboos BVBA.

Op vandaag werken er 7 personen in het bedrijf: Marc en zijn 2 zonen, 2 werknemers die elk ongeveer al 10 jaar bij het bedrijf actief zijn en 2 werknemers die hier ondertussen allebei bijna 2 jaar werken.

Onze troeven
  • Wij zijn letterlijk een familiebedrijf. Bij elk project is er steeds minstens één van de zaakvoerders betrokken, waardoor de kwaliteit van ons werk strikt opgevolgd wordt.

  • Samengeteld bevat ons bedrijf reeds 100 jaar ervaring in de bouwsector.
  • De opvolging van het bedrijf is door de 2 zonen gegarandeerd, waardoor er blijvend geïnvesteerd wordt in nieuwe materialen en technieken.
  • Wij beschikken over een eigen torenkraan (28 meter ver), een vrachtwagen met laadkraan (23 meter ver), een minigraver 2 ton,... waardoor wij in staat zijn om om zowel grote als kleine projecten vlot tot een goed einde te brengen.
  • Door onze jarenlange ervaring kennen wij de nodige mensen om uw project van A tot Z te kunnen begeleiden.
bottom of page